Välkommen till vår monter c04:48 på S.E.E.

Nu är det åter dags för S.E.E. och Etronix är med för första gången på många år.  Vi ser fram emot att träffa dig i vår monter C04:48!

Det ultimata syftet och resultatet av ett mässbesök är att du skall finna produkter och tjänster som gör att du sparar pengar. Så enkelt är det.

Det kan vara allt från lägre inköpspris till något som leder till högre kvalitet och därmed ökad vinst för ditt företag. 

Även om den sociala delen är både trevlig och viktig så syftar även den lika fullt till att bygga relationer som leder till ökad lönsamhet. Fokus på kostnader och nya, kreativa lösningar är inget annat än en överlevnadsfråga för den svenska elektronikindustin.

I vår monter presenterar vi flera produkter och tjänster som hjälper dig till ökad lönsamhet. Vårt kärnområde är Test, men vi har även nöjet att premiärvisa nya Hyperclean stencilrullar och kemi!

Boka gärna in en tid med oss så kan vi ta ännu bättre hand om dig. Maila mig, ring mig på 0762-351090 eller använd formuläret här intill så sätter vi upp ett möte eller demo.

Välkommen!
 

Pär Gester
VD

Mötesbokning

Ledande leverantör av testsystem och mjukvaror.

Mjukvaror

Plattformsoberoende C-LINK processar data från alla stora CAD-system och automatiserar översättningen av designdata till testprogram och fixturtillverkning. Q-MAN talar direkt med din AOI, SPI, bänkinstrument, ICT och AXI. CITE - motorn i samtliga testsytem från Digitaltest.

Demo av samliga i vår monter. 

MTS505 flying probe

På plats i vår monter finns en MTS505 Condor flying probe-system. MTS505 kombinerar flying probe med Bondry Scan, fast fixtur och andra instrument. 

Det finns inte längre någon anledning att nöja sig med enbart funktionstest.

MTS30 ICT-system

MTS30 Sparrow är lösningen för dig som vill ha ett smidigt rackmonterat system.

MTS30 kan ersätta elektroniken in din gamla trötta ICT oavsett fabrikat och med konverteringskit kan du fortsätta använda befintliga fixturer.

DIGITALTEST Föredrag

Hans Baka öppnar S.E.E. med föredraget Avoid recall actions and be 100% sure what your PCB test will cover​​​​​​​.

Är du säker på att din ICT verkligen mäter rätt? Hur verifierar du det?
 

Nexeya är en Fransk teknikkoncern med många strängar på sin lyra. 

NEXEYA Widd

WiDD, utvecklad i samarbete med Airbus,  felsöker installerade kablage med reflexionsmätning. WiDD minskar tiden för felsökning och har många tillämplningar inom farkost och industri.

 

NEXEYA EZX1510

Den "minsta" kabletestaren i Nexeyas breda program av kabeltestutr

Mer från Nexyea

Nexyea har ett mycket brett utbud av tjänster och produkter. Kom och prata paneldatorer- och displayer, datainsamling, strömförsörjning, motorstyrning, industridatorer, testmjukvara och mycket mer

Mer än bara dummykomponenter som är TopLine är så kända för.

CCGA och COILs för BGA

I samarbete med NASA har TopLine tagit fram avancerade lösningar för BGAer som arbetar i extrema miljöer. 

Vibrationsdämpning

PID monteras på kretskortet och dämpar skadliga vibrationer. PID kan implementeras både vi nykonstruktion och som lösning när problemen visat sig vara ett faktum. 

DUMMYKOMPONENTER

I princip alla kända kapslar i olika utföranden. Daisy Chain, isolerade, med kisel, utan kisel... TopLine tar även fram helt kundanpassade lösnigar för att bygga bättre elektronik.

Underfill, lim, optiska limmer, material för inkapsling

Ridgetop är specialister på övervakning och prognostisering. 

Q-star

Q-STAR är en serie instrument som mäter ström med hög precision och repeterbarhet. Strömförbrukningens dynamiska förlopp kan avslöja fel som är svåra att upptäcka med traditionella metoder. 

sj bist

SJ BIST-tekniken (Solder Joint Built-In Self Test) detekterar och rapporterar instanser av hög resistans, inklusive intermittenta avbrott, i fältprogrammerbara grindmatriser (FPGA) till PCB, kontakter och kablar och andra elektriska sammankopplingssystem. 

rul

Ridgetops Adaptive Remaining Useful Life Estimator (ARULE) är en verktyg för att bestämma återstående nyttjandeperiod (RUL) och hälsotillstånd (SoH) för komplexa system. 

Mycket komplett och kompetent tillverkare av fixturer, prober, adaptrar och andra testlösningar.

ICT fixturer

Fixturer för alla testsituationer - ICT, FT, kablage och olika specialutföranden.

prober

Egen tillverkning av prober, kompatibla med de flesta fabrikat. 

RF-boxar, kontaktering

RF-boxar, kontakteringar och kundanpassade adaptrar och testdon. Även ekonomisk kabeltestsystem.

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster. Har du ett problem med test, reparation eller felsökning - tala med oss

ICT-test

Har du inte den utrustning eller kapacitet som du för tillfället behöver? Lägg ut testen på oss. Har du redan fixturer kan vi ofta använda dem, oavsett testsystem.

återskapa design och cad

Nej, inte piratkopiering men en räddning när gamla designer skall felsökas, återskapas eller repareras. 

..och ännu fler tjänster

Vi bygger nu på med flera tjänster inom test, verifiering och analys. Berätta för oss vad du saknar så hittar vi tillsammans en lösning.

Samarbete med UNICUS för breda testuppdrag

Etronix inleder ett samarbete med Unicus AB för att kunna erbjuda utveckling, bemanning och tjänster inom test. Unicus är en social entreprenör, ett bolag som ser möjlighet i att göra affärer av en samhällsutmaning. Många personer med Aspergers står utanför arbetsmarknaden. Detta trots att deras egenskaper gör dem till perfekta testare och att många kunder just efterfrågar personer som kan och vill engagera sig i test och testutveckling.

Samarbetet ger dig som kund till Etronix och Unicus en möjlighet att utveckla och bemanna din testavdelning med kompetent och engagerad personal. Kombinationen av Etronix egen personal, Unicus och vår leverantörers resurser borgar för mångsidighet och kvalitet.

SMT Express är en division inom Etronix som utvecklar och säljer förbrukningsmaterial för elektronikproduktion.

HYPERCLEAN stencilrullar

Bästa ekonomi med nya Hyperclean PX3800 som konstruerats ända från fibernivå av SMT Express.

Det har tagit två år att utveckla en unik produkt och nu är den här!

Perfekt rengöring av stencilen är avgörande för din yield.

Hyperclean kemi

Den perfekta kemin till Hyperclean PX3800 är Hyperclean SUC61A och SUC63A.

Redan godkända av EKRA och MPM!

SMT Express kan med Hyperclean-serien utmana "totalåtaganden" från din maskinleverantör. Kom och red ut begreppen hos oss.

splice

SMT Express har ett komplett sortiment av splice-tejper, clips och verktyg.

SMT Express var bland de första att sälja splice-produkter i Norden redan 2003 och introducerade bland annat de innovativa lösningarna från MOA i Europa.

Ibland dyker upp det upp idéer som bara måste testas. 

projekt analog synth

I samarbete med Aurell.se – Teknikpedagogik presenterar vi och utmanar med projektet Analog Synth. Analoga, modulära synthar är hetare än någonsin och är ett utmärkt pedagogiskt redskap för att lära sig elektronik.

Etronix sponsrar projektet med delar och tanken är att du och ditt företag också skall engagera er för att bidra till att intressera unga att lära sig elektronik. Kom till oss eller Harriet Aurell som finns i EH:04. Projektet är öppet för och välkomnar idéer om hur skall kombinera nytta med nöje. Kom och öppna ditt elektronikhjärta!

EMS MARKET

På EMS Maket kan du sälja och allt som har med elektronikproduktion att göra. EMS Market rånar dig inte på provisioner utan tar bara en fast, låg avgift för att annonsera.

Skippa dyra mellanhänder och gör bra affärer.

Hämta ditt presentkort hos oss som ger dig 50 EUR att annonsera för.